• Ryvarden kulturfyr

    Kafe med servering av mellom anna fiskesuppe og vaflar. Sal av eplejuice frå Tveit Gaard, kaker frå Anne Olaug’s, østers frå Sunnhordland havbruk i sesongen (frå sept.) og matjessild frå Arjen Kraaijeveld

  • Honning – Arvid Bentsen

    Sal av honning.
    Tlf.: 994 60 059 / 473 12 752

  • Anne Olaugs hjemmebakeri

    Kaker, lefser og gjærbakst mm. på bestilling.
    Tlf.: 982 11 953 / 53 74 01 70
    E-post

  • Sunnhordland havbruk

    Produksjon av østers.

    Kontakt Trond Sveen, tlf 53 74 07 29

  • Sveio smalesamdrift

    Den einaste sauesamdrifta i Sveio, og ein av få i landet, har tilhald ved Paddevegen på Mølstre.

  • Eltravåg økologiske gard

    Økologisk gard med sau. Sal av heile/halve lam, og skinn.

    Kontakt: Ellen og Svein Magnus Tveit, tlf 48959990